Dziczyzna


Ilość przepisów w dziale: 65
Pokazuj:
1  2  3  4  »  

Królik duszony

Autor: Jakub Kuroń
Data dodania: 2013-08-02

Klops z bizona

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-08-20

Pieczeń z dzika faszerowana

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-04-06

Udziec sarni wędzony

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-04-06

Zając z suszonymi pomidorami i anchois

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-04-04

Karczek pieczony z ziołami

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-04-02

Pasztet świąteczny Chefa

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-04-02

Pieczonka Chefa

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-04-02

Paulki z szynką

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-26

Płonąca polędwica z dzika z grzybami

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-26

Boczek i żeberka dzika z grilla

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-26

Dzik duszony z grzybami

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-26

Kotlety mielone z dzika

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-26

Zając w zajączkach

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-25

Rolady ze schabu dzika

Autor: Chef Paul
Data dodania: 2007-02-25

Kuropatwy pieczone

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-21

Przepiórki po myśliwsku faszerowane kaszą gryczaną

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-21

Kaczka na dziko z owocami

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-02

Bażant pieczony

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-02

Mój ulubiony zając w czerwonym winie i czosnku

Autor: Maciej Kuroń
Data dodania: 2007-02-02